Over FORTE

Home » Over FORTE

Eigenaar van FORTE web publishing

Ik ben Frank Olthof

FORTE web publishing ontwikkelt en publiceert websites voor zakelijke en persoonlijke dienstverlening. Dat doe ik met WordPress, hét meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) op internet. Kijk bijvoorbeeld eens op FREEBOOQ, mijn boekhoudwebsite voor freelancers.

Naast deze complexere professionele websites maak ik graag tijd vrij voor jouw WordPress website. Dat doe ik maar voor enkele klanten per jaar. Zo kan ik jou alle aandacht geven die je verdient. Neem even contact met mij op, om te kijken of ik ruimte heb voor jouw website.

Snel een mooie website

Een WordPress website is heel geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, organisaties en zzp’ers. Je hebt snel resultaat - meestal binnen twee weken - en de website is makkelijk aan te passen. Ook door jezelf.

De inhoud van een website vind ik heel belangrijk. Voordat we samen een website maken, kijken we eerst hoe de informatie het best gestructureerd en getoond kan worden. De bezoekers van jouw website moeten kunnen vinden wat ze zoeken.

Voor het visuele ontwerp van een nieuwe website gebruik ik regelmatig een voorbeeld van een mooie website op internet. Ik zoek die graag voor je uit, maar je mag natuurlijk ook zelf met jouw voorbeeld komen. Ik kan dan een vergelijkbare website ontwerpen, die helemaal bij jou past. Met jouw huisstijl, kleuren en afbeeldingen.

En dan na twee weken kan jouw nieuwe website al online staan. En kunnen jouw bezoekers zich melden via een contactformulier en eventueel producten bestellen.

Zelf regelen

Alleen hosting?

Ben je zelf een beetje handig? Dan kan ik voor jou een standaard WordPress website installeren die je zelf naar eigen wens kunt aanpassen. Kies uit één van de vele gratis of betaalde ontwerpen. Daarna kun je zelf pagina's en nieuwsberichten aanmaken. Wij bieden daarvoor WordPress hosting aan vanaf ongeveer € 6 per maand, inclusief domeinnaam.

Stuur een berichtje

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw nieuwe website? Vul dan dit webformulier in. 

FORTE web publishing
Hartingstraat 254
3511 HV  UTRECHT
Tel: +31 30 743 56 68
E-mail: info@forte.nl

    © FORTE web publishing
    KvK: 08095495 | BTW: NL001406492B48