Over FORTE

Hallo, ik ben Frank Olthof. Vanuit FORTE web publishing maak ik professionele websites die zijn gebaseerd op WordPress.

FORTE ontwikkelt en publiceert websites voor zakelijke en persoonlijke dienstverlening. Dat doe ik met WordPress, hét meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) op internet. Kijk bijvoorbeeld eens op FREEBOOQ, een nieuwe boekhoudwebsite voor freelancers.

Wil jij een nieuwe website?

Naast deze complexere professionele websites maak ik graag tijd vrij voor jouw WordPress website. Dat doe ik maar voor enkele klanten per jaar. Zo kan ik jou alle aandacht geven die je verdient. Neem even contact met mij op, om te kijken of ik ruimte heb voor jouw website.

Een WordPress website is heel geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, organisaties en zzp’ers. Je hebt snel resultaat – meestal binnen twee weken – en de website is makkelijk aan te passen. Ook door jou zelf.

De inhoud van een website vind ik heel belangrijk. Voordat we samen een website maken, kijken we eerst hoe de informatie het best gestructureerd en getoond kan worden. De bezoekers van jouw website moeten kunnen vinden wat ze zoeken.

Voor het visuele ontwerp van een nieuwe website gebruik ik meestal een voorbeeld van een mooie website. Ik zoek die graag voor je uit, maar je mag natuurlijk ook zelf met jouw voorbeeld komen. Ik kan dan een vergelijkbare website ontwerpen, die helemaal bij jou past. Met jouw huisstijl, kleuren en afbeeldingen.

Ik heb veel ervaring met zoekmachine-optimalisatie (SEO). Een website moet uitgaan van de informatie die bezoekers vragen. Dan wordt een website ook veel beter gevonden.

Wil je alleen WordPress hosting?

Ben je zelf een beetje handig? Dan kan ik voor jou een standaard WordPress website installeren die je zelf naar eigen wens kunt aanpassen. Kies uit één van de vele gratis of betaalde ontwerpen. Daarna kun je zelf pagina’s en nieuwsberichten aanmaken. Wij bieden daarvoor WordPress hosting aan vanaf € 4 per maand, inclusief domeinnaam.


Neem contact op

Stuur een bericht

 

FORTE web publishing
info@forte.nl

GJF (Frank) Olthof
Hartingstraat 254
3511 HV UTRECHT

Kamer van Koophandel: Utrecht 08095495
BTW-nr: NL001406492B48
Telefoon: +31 30 743 56 68