WordPress hosting

Home » WordPress hosting

Zelf regelen

Alleen hosting?

Kies uit de hostingpakketten WP-brons, WP-zilver of WP-goud.

Wil je een goede website en deze zelf inrichten en onderhouden? Dat kan met WordPress hosting. FORTE biedt je daarvoor drie WordPress pakketten aan: WP-brons, WP-zilver en WP-goud. Het verschil is vooral de grootte van de website. WP-brons is al geschikt voor de meeste ondernemers, organisaties en zzp'ers. Wil je een website die technisch door mij wordt beheerd en die sneller is met meer pagina's en afbeeldingen? Kies dan WP-zilver. WP-goud geeft nog meer ruimte.

Op alle pakketten installeer ik voor jou de standaard versie van WordPress en ik zorg dat je e-mail werkt. Je kunt zelf de vormgeving van je website kiezen uit een groot aantal gratis en betaalde thema's. En daarna plaats je de pagina's en nieuwsberichten via de eenvoudige admin van WordPress. Meer werk is het niet!

FORTE WP-brons FORTE WP-zilver FORTE WP-goud
Schijfruimte2 GB 5 GB10 GB
Snelle SSD hostingJaJaJa
Dataverkeer onbeperkt JaJaJa
E-mailadressen onbeperktJaJaJa
Technisch beheerdNeeJaJa
Webwinkel mogelijkNeeNeeJa
Hosting€ 69€ 89€ 109
Domeinnaam€ 10€ 10€ 10

Genoemde prijzen gelden per jaar en zijn exclusief BTW

Het meest gebruikte systeem om websites te bouwen

Waarom WordPress?

WordPress is een krachtig en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je op een eenvoudige manier een website kunt maken en beheren. Met WordPress heb je de vrijheid om een website volledig naar eigen wens vorm te geven en aan te passen, zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt.

Het biedt ook talloze mogelijkheden voor het integreren van functionaliteiten en het uitbreiden van je website met plugins en thema's. Bovendien is WordPress een open source platform, wat betekent dat het voortdurend wordt doorontwikkeld door een grote community van ontwikkelaars en gebruikers wereldwijd. Dit maakt WordPress een betrouwbare en toekomstbestendige keuze voor het bouwen van een website.

Stuur een berichtje

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw nieuwe website? Vul dan dit webformulier in. 

FORTE web publishing
Hartingstraat 254
3511 HV  UTRECHT
Tel: +31 30 743 56 68
E-mail: info@forte.nl

    © FORTE web publishing
    KvK: 08095495 | BTW: NL001406492B48